Laajavuori Bike Park

Yleistä keskustelua maastopyöräilystä
Jaquels
Viestit: 455
Liittynyt: 24 Helmi 2011 17:02
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja Jaquels » 16 Heinä 2011 22:49

Tarkastakaahan että on gripit sun muut pultit kiinni ettei käy huonosti : http://www.gravityteamkomia.fi/uutiset/

Tsemppiä Leolle kuntoutumiseen !!
- ota riski, ja rakastu rekkakuskiin -

kreal
Viestit: 390
Liittynyt: 03 Huhti 2011 21:46
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja kreal » 17 Heinä 2011 15:37

Aika pahalta vaikuttaa tuo Leon tilanne. Missähän kohtaa kisaradalla tuo on tarkemmin ottaen tapahtunut? Toivottavasti paranee entiselleen ja mies pääsee takaisin fillarin selkää. Aika kovia nuo sen ajovideot, varmaan on potentiaalia ihan Suomen kärkiporukkaan.

Prestige
Viestit: 52
Liittynyt: 28 Huhti 2011 11:23

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja Prestige » 17 Heinä 2011 22:42


Vilbo
Viestit: 6
Liittynyt: 14 Touko 2011 06:15

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja Vilbo » 17 Heinä 2011 22:48

Heip! Nyt on Enskakisan EK:t päätetty. Vasuri, TakaPitkä, Setämies ja UusNykänen on ne pätkät mitkä ajetaan kisassa. Suurin osa noista pätkistähän onkin jo vahvojen talkootyöläisten käsivarsilla väänetty ajokuntoon, iso hatun nosto siitä! Mutta tällä hetkellä Noilta pätkiltä löytyy muutama kohta jotkä täytyy ehdottomasti työstää että niitä pystyy ajamaan fiksusti.

1. Takapitkällä latu-uralta vasemmalle kääntyvä velli on nyt aivan kauheassa kunnossa, siinä ei käytännössä voi mennä kuin nostamalla pyörä kantoon ja kahlaamalla kurassa. Siitä pitää kaataa kaksi puuta, pensaikkoa raivata ja yrittää saada mahdollisimman ajettava ura sen kuran oikealle puolelle. Myös sen alkupuolen kurarännin pusikkoa täytyy sheivata että siellä näkee mihinkä ajetaan. Ja rännin märimpiin kohtiin mahdollisuuksien mukaan penkalle kuivempi vaihtoehtoura sokerikinttuja varten.

2. Vasurin loppu täytyy möyhiä trimmerillä merkatun linjan mukaiseksi. Lopussa olevan joen yli pitäisi saada silta (about 5m pitkä) jos maali halutaan hiekkatielle asti (Arsihan on, tai ainakin oli ennen selkäongelmia, meidän puutyövastaava, joten Arsilta kysymättä ei tästä tehdä päätöstä). Setien tekemälle sillalle pitää saada vielä hiukan massaa että kiven yli hypätessä alastulo olisi leveämpi.

3. UusNykäsellä täytyy huoltotien vierestä raivata ja trimmeröidä pusikkoon selkeä ajoreitti.

4. Setämiehen puolen välin jälkipuolella on soralle tehty kaarre oikealle jonka jälkeen reitti liittyy vanhalle dh uralle. Tuohon sorakohtaan pitää laittaa hiukan maata/hiekkaa että kaarteessa ajolinjan karatessa ei tule äkkistoppia pöpelikköön, bermiä kun ei välttämättä saada väsättyä siihen.. Ja mahdollisesti pari isompaa kiveä pitäisi kangeta sivumpaan, niin saataisiin tehtyä parempi ja hiukan suorempi linja sille vanhalle dh-uralle. Tuo linjamuutos ei ole välttämätön tämän kisan kannalta, mutta pidetään mielessä jos jää aikaa väsätä sitä.

Tiistaina menen tuonne työstämään pätkiä. Ajankohta on n. klo 17 ja jos näistä selostuksista ei saanut selvää niin katotaan sitten vielä paikan päällä.
Viimeksi muokannut Vilbo, 17 Heinä 2011 23:23. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Vilbo
Viestit: 6
Liittynyt: 14 Touko 2011 06:15

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja Vilbo » 17 Heinä 2011 22:57

Ja tosiaan pätkät on nyt linjattu seuraavasti:

Takapitkä ei ole viimevuotisesta muuttunut mihinkään.

UusNykänen alkaa safarilla ja kulkee huoltotielle kuten viimevuonna. Tänä vuonna ei kuitenkaan käännytä oikealle paintball-polulle, vaan jatketaan suoraan huoltotietä ja hypätään vasemmanpuoleiseen pusikkoon ensimmäisen risteyksen kohdalla. Tuolta pusikosta noustaan nopeasti takaisin huoltotielle ja jatketaan tien toisella puolella olevalle polulle josta EK jatkuu kuten viimevuonnakin lopun pumptrackia lukuunottamatta.

Vasurihan on hyvin pitkälti uutta linjaa joka on toistaiseksi viimeistelyä vailla.

Setämies on samaten uusi pätkä joka on tehty suureksi osaksi neitseelliseen turpeeseen ja on vielä hiukan viimeistelemätön.

Kaisuli
Viestit: 77
Liittynyt: 29 Maalis 2011 20:51

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja Kaisuli » 18 Heinä 2011 09:46

Hyvä Ville, hyvät oli selostukset ja selvitykset!
Mietiskelin, että se UusNykäsen linjaus ja sen trimmeröinti tms. voisi olla prioriteettijärjestyksessä kärkipäätä, niin siihen pääsisi kuluttamaan ajouraa ja näkisi miten reitti alkaa toimia ja pitääkö muutella.
Ja sitten se Takapitkän pusikko tietenkin. Ja sitten Vasurin loppupätkän "oikea" linjaus.
Itse yritän ehtiä tiistaina ajamaan ensin ja koitan ehtiä sen jälkeen talkoisiin. Jos tulee muita kolmen hujakoilla, voin näyttää UusNykäsen linjauksen samalla. Keskiviikona olisi päivällä mahdollisuus tulla vielä talkoohommiin, silloin en ajatellut enää ajaa. Pääsiskö muita keskiviikkona?
Olis hyvä, jos saataisiin tälläkin viikolla vähän talkoiltua ja kaikille mahdollisille reitin rakentajille suunnitelmia tietoon, jottei informaatio jää yhdestä tai kahdesta tyypistä kiinni. Vuokatin jälkeisellä viikolla BikePark ei ole auki (hissit ei ainakaan) koko viikolla rallien takia ja aukeaa uudestaan aikaisintaan tiistaina rallien jälkeen. Silloin taitaa iso osa porukasta olla Morzinessa ja sen jälkeen onkin enää kisaviikko jäljellä. Tuolloin taas itse en pääse lainkaan talkoilemaan, koska olen jo pohojanmaalla töissä ja tulen jyväskylään kisaa varten vasta perjantaina. Aika rientää! :)

kreal
Viestit: 390
Liittynyt: 03 Huhti 2011 21:46
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja kreal » 18 Heinä 2011 10:02

Mä ehtisin huomenna rakentelemaan, mutta keskiviikosta sunnuntaihin olen sitten kiinni muissa hommissa joka päivä.

jani
Viestit: 220
Liittynyt: 24 Helmi 2011 18:34
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja jani » 18 Heinä 2011 20:50

Kuva

Kaisuli
Viestit: 77
Liittynyt: 29 Maalis 2011 20:51

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja Kaisuli » 18 Heinä 2011 22:52

Ollaanpa kuulolla huomenna Jani, mulla on rengassulkeiset ensin vuokraamossa, joten sieltä löytää!

jani
Viestit: 220
Liittynyt: 24 Helmi 2011 18:34
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Laajavuori Bike Park

ViestiKirjoittaja jani » 19 Heinä 2011 13:34

Menee vähän pitkäksi, en ehdi aivan kolmeen...
Kuva


Palaa sivulle “Maastopyöräily”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija