Sivu 1/1

Lukkopolkimet maasturiin

Lähetetty: 06 Kesä 2012 13:49
Kirjoittaja tvhakala
No nyt saa kyllä riittää nää ***keleen poljinongelmat :evil: !

Eli kertokaapas vinkkejä että mitkä lukkopolkimet OIKEASTI TOIMII hyvin maastoajossa. Merkki, malli, mistä saa ja mitä moisista kannattaa maksaa.

Re: Lukkopolkimet maasturiin

Lähetetty: 06 Kesä 2012 20:13
Kirjoittaja dILETANTTI
Shimano 520 25,65 € Chain Reaction Cyclesista:

Hinta-laatusuhde on varmaan kohdallaan. Sitten löytyy kalliimpaa Shimanolta myös, mutta perustoimintaidea on kaikissa sama.

Jos ei Shimano kelpaa, niin muita valmistajia Crank Brothers (Egg Beater), Time (Attack?), Wellgo (Biltemasta)...

Re: Lukkopolkimet maasturiin

Lähetetty: 06 Kesä 2012 22:23
Kirjoittaja PohjonenZen
Täältä kompataan dILETANTTIa. Noi polkimet on halvat, toimivat ja pommin varmat. Itsellä on Shimanon 540 polkimet parissa pyörässä, eikä oo valittamista. Crank Brothersin Egg Beatereita ei voi suositella varauksetta. Hyvät ja kevyet polkimet, mutta vaativat huoltoa reippaasti enemmän (ainakin vanhemmat mallit). Shimanot on mallia "laita kiinni pyörään ja unohda" ;) . Noista saa tehtyä flatit tarvittaessa kätevistä shimanon "muovipalikoilla".

Saksasta noi taitaa irrota parilla kybällä, mut sieltä tulee sit posteja (chainissa taitaa olla edelleen ilmaset postit kaikkiin lähetyksiin). Jyväskylässä noita saa varmaan Ridestä, Tourulan Kesportista ja Polkupyörätukusta, mutta hinnasta ei oo tietoo.

Re: Lukkopolkimet maasturiin

Lähetetty: 07 Kesä 2012 08:20
Kirjoittaja kreal
Itsellä myös Shimanon 540 -polkimet eikä voi muuta kuin suositella. Kiviin noita on tullut hakattua joka lenkillä jo kahden kesän ajan eikä mitään toimintahäiriöitä ole havaittavissa. Näitä ennen käytössä oli 520-malli, jotka on vieläkin käytössä toisaalla. Ikää noilla polkimilla on jo 6 vuotta ja toimivat vieläkin täysin moitteetta.

Re: Lukkopolkimet maasturiin

Lähetetty: 12 Kesä 2013 22:16
Kirjoittaja dILETANTTI
Haa, nyt on rikkoontumattomatkin saatu rikki
Kuva