Ahvenanmaa -uusinta?

tvhakala
Viestit: 114
Liittynyt: 07 Helmi 2012 13:54
Paikkakunta: Ristikivi

Ahvenanmaa -uusinta?

ViestiKirjoittaja tvhakala » 22 Touko 2012 11:40

Heitetäänpäs sitten lisää ideoita kehiin, josko edes joku nappaisi ;) .

Eli oisko kukaan kiinnostunut tuollaisesta viime vuonna tehdyn Ahvenanmaan reissun tyylisestä jutusta tänä vuonna? Karttoja ja hyviä vinkkejä saisi varmasti viime vuoden reissulla mukana olleilta. Järkkäisin muuten itse, mutta kun ei ole ajokorttia, ja autolla tuo siirtymä varmaankin olisi kätevintä tehdä; tulee halvemmaksi kuin juna, ja pikkuautoon myös mahtuu pyöriä enemmän kuin junaan (uskokaa tai älkää, näin se vaan nykyään on :roll: ).

Olisiko siis kukaan ajokortillinen kiinnostunut asiasta? Vapaamatkustajat tietty maksaisivat bensasta isomman osan kuin kuskit, ja pyöränkuljetustelineitä (ja mahd. autoakin) luulisi saavan lainaan sieltä mistä viime vuonnakin.

florri
Viestit: 1
Liittynyt: 30 Tammi 2014 11:45

Re: Ahvenanmaa -uusinta?

ViestiKirjoittaja florri » 30 Tammi 2014 12:23

Telttaa ei välttämättä tarvitse, sillä pyörällä pääsee ainakin yhdelle laavulle. tosin koskaanhan ei voi tietää, onko laavulla tilaa, mutta teltta-alueiden luona on kyllä puolikodat, joissa voinee ainakin poutasäällä nukkua. Matka on sen verran lyhyt, että myös ilman pyörälaukkuja voi pärjätä, jos on semmoinen rinkka, jonka kanssa voi ajaa. Eli oleellisimmat vehkeet ovat kunnon makuupussi, alusta sekä joku keittimen tapainen.


Palaa sivulle “Pyöräretket, pyöräreitit ja pyörämatkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija