Sivu 1/19

Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 16 Maalis 2011 20:07
Kirjoittaja Jaquels
Onko kenelläkään Enska kuskilla ollut ajatuksissa ostaa kausilippua ? Maaliskuun ajan tarjouksessa Jypsiläisillekkin ja saa lisäksi muutaman bonuksen ( pääsee näppärästi vaikka anopista eroon ). http://www.laajavuoribikepark.fi/

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 13 Touko 2011 22:50
Kirjoittaja Jaquels
Seuralaisille halvennusta kausarista, ja voi maksaa myös liikuntaseteleillä !

http://www.jyps.info/index.php?option=c ... &Itemid=83

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 16 Touko 2011 14:52
Kirjoittaja joukok
Tuommoisen puolen kauden lipun voisin hankkia sitten myöhemmin. Ei tässä nyt alkukesästä oikein ehdi joka paikkaan.

T.jouko

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 20 Kesä 2011 09:24
Kirjoittaja Prestige
Laajavuoren haasteena tällä hetkellä on omasta näkökulmasta se että lähes kaikki reitit on rakennettu niin että niistä pääseen enemmän nautiskelemaan DH pyörällä kuin tällaisella enska/trail rassilla. Tilannetta ollaan korjaamassa ja Aleksi onkin luvannut kaivurin avuksemme myllämään jotta saadaan nyppylälle trailipyöräsopivaa pätkää. Alustava suunnitelma on seuraava.

Reittiguru Sauli tulisi avuksemme juhannuksen jälkeisenä maanantaina. Tarkoitus olisi että Saulin kanssa kävisimme reittisuunnitelmat huolella läpi, ja varmaan voitaisiin tehdä vähän spray merkintöjä maastoon muistimme tueksi. Kyseessä on siis maanantai 27 päivä. Ketä pääsisi silloin mukaan? ja pääsettekö jo päivällä? Sitten vielä tuntemattomana ajankohtana voisi tulla kaivinkone, ja apuna voisimme sitten olla baanoja raksaamassa. Milloinkahan tuohon duuniin olisi paras ajankohta?

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 20 Kesä 2011 13:34
Kirjoittaja aabee
Aabee varmaankin paikalla ja pääsen jo päivällä, jos tarpeen.

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 20 Kesä 2011 20:36
Kirjoittaja bonzorno
nää ounasvaaran kuvat jotenkin kiehtoo mua?! http://postiphoto.blogspot.com/
jotain tollasta olis kiva saada!

ps. mä olen töissä vielä juhannuksen jälkeen!

Arsi

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 22 Kesä 2011 08:27
Kirjoittaja Rami
Minä voisin olla mukana 27. päivä, mutta olen klo 14 töissä että sen jälkeen kyllä onnistuu. :D

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 22 Kesä 2011 12:36
Kirjoittaja kreal
Jos tuonne varsinaiseen rakenteluun halutaan mahdollisimman paljon äijiä lapionvarteen, kannattaa se ajoittaa viikonlopulle tai viikolle joku päivä klo 17 jälkeen. Itse ainakin pääsisin mukaan auttamaan tuolla tavalla, mutta päivisin ei pysty kun ei kesälomaa ole päivääkään.

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 22 Kesä 2011 13:11
Kirjoittaja arttu
Jos lapion/sahan/yms. laitteen käyttäjiä tarvitaan niin olen käytettävissä. Pääsen tulemaan tarvittaessa myös päivällä mutta iltapäivä olisi parempi.

Re: Laajavuori Bike Park

Lähetetty: 22 Kesä 2011 21:28
Kirjoittaja Prestige
Hyvältä kuulostaa. Suunnitelma on seuraava: Saulin kanssa mennään jo sunnuntai iltana ihmettelemään mitä sieltä löytyy (mikäli juhannuksen jälkeinen olo sen sallii). Jos vain kiinnostaa ja pääsee niin silloin tai maanantaina kannattaa tulla jo päivällä mukaan, soitelkaa vaikka minulle (o44 27o 4922) kun olette tulossa laajavuoreen. Jos ette pääse vielä päivällä niin pitäisikö kokoontua klo 17 laajarin eteen, niin käydään sitten porukalla katsomassa ja merkkaamassa suunnitelmat? Samalla voidaan sitten miettiä rakentelun aikataulua.