Sivu 1/1

Kuntotestaukset JYPS jäsenille

Lähetetty: 23 Loka 2012 11:46
Kirjoittaja Purkka
Syksyn 2012 kuntotestaus
=======================
Hei kuntotestauksesta kiinnostunut

Saimme vihdoin kuntotestausprosessin pyörimään ja nyt pääsee varaamaan itselleen sopivaa aikaa marraskuun 2012 alkupuoliskolta.
Kuntotestauksen suorituspaikka on LIKES kuntotestausasemalla Jyväskylän Viitaniemessä.
LIKES-kuntotestaus
Viitaniementie 15
40720 Jyväskylä

Testauksen hinta: 85 euroa per JYPS henkilö. Huomaa, että testaus on tarkoitettu vain JYPS jäsenille!
Maksutapa: Maksetaan JYPS tilille eli lasku tulee kotiisi myöhemmin testauksen jälkeen.

Miten testaus tehdään:
Testaus suoritetaan pyöräergometrillä. Se on varustettu SPD-lukkopolkimilla tai varvaskoukuilla. Mikäli haluat tuoda omat lukkopolkimet, ota myös tarvittava avain mukaan.
Testauksessa lisätään kuormitusta 30 watin askelin ja jokaisen tehonlisäyksen kohdalla otetaan sormenpäästä laktaattinäyte. Lisäksi laktaattiarvot mitataan testin alussa ja lopussa. Testauksessa poljetaan niin pitkään kun jaksaa eli maksimiin saakka. Testauksesta saa selkeän raportin jossa näkyy peruskestävyys-, vauhtikestävyys- ja maksimikestävyyskynnysarvot sekä suositukset oikeasuuntaiseen harjoitteluun.

Ajan varaaminen on tehtävä 2.11.2012 mennessä. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut mukaan, lähetä sähköpostiosoitteesi allekirjoittaneelle osoitteeseen purkka0206 (ätti) hotmail.com tai yksityisviestinä tämän foorumin kautta . Ajanvaraus- ja toimintaohjeet lähetetään sinulle sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan testattavaksi!
(Ilmoittautuneita on 23.10.2012 mennessä tullut 41 kpl.)

P.s Huomio JYPS jäsenille tarkoitettuun kuntotestaukseen "ilmoittautunut": Sinulle on lähetetty sähköpostitse ajanvarausohjeet. Mikäli et saa kyseistä sähköpostia parin päivän sisällä niin laita allekirjoittaneelle viesti ja sähköpostiosoitteesi jonne lähetän ohjeet.