Enduro 2011

Muiden järjestämät kilpailut, tapahtumat ja toiminta sekä niihin
osallistuminen (Marathon, Tahko jne)
Prestige
Viestit: 52
Liittynyt: 28 Huhti 2011 11:23

Enduro 2011

ViestiKirjoittaja Prestige » 10 Touko 2011 22:37

Ilmoittautuminen messilään pärähti auki!


bonzorno
Viestit: 347
Liittynyt: 24 Helmi 2011 10:07

Re: Enduro 2011

ViestiKirjoittaja bonzorno » 11 Touko 2011 16:32

moro!
pistäkää ilmottautuneet näkyville!!!!

arsi
Se joka vitsaa säästää saa kaatumataudin!

Prestige
Viestit: 52
Liittynyt: 28 Huhti 2011 11:23

Re: Enduro 2011

ViestiKirjoittaja Prestige » 23 Touko 2011 23:28

Ainiin joo, pitääpäs kattoa miten ne saadaan näkyviin. Väkeä on kyllä tulossa.

Prestige
Viestit: 52
Liittynyt: 28 Huhti 2011 11:23

Re: Enduro 2011

ViestiKirjoittaja Prestige » 24 Touko 2011 22:46

Mites täällä ei ole muuten mitään keskustelua aiheesta? Mites jyväskylän porukka meinasi majoittua?

aabee
Viestit: 473
Liittynyt: 18 Maalis 2011 08:42

Re: Enduro 2011

ViestiKirjoittaja aabee » 25 Touko 2011 14:03

On viestitelty sähköpostilla. Jani K varasi majoituksen Messilän leirintäalueelta, joten mökkeilemme siellä. Tulehan guru-Tapsa kyläilemään!
Niin ja jos on Jyvässeudulta muita lähtijöitä, täällä foorumilla voi vielä heittäytyä mukaan esim. kimppakyyteihin.

t. antti b

joukok
Viestit: 604
Liittynyt: 25 Helmi 2011 18:27

Re: Enduro 2011

ViestiKirjoittaja joukok » 27 Touko 2011 18:53

Morot!

Pitiköhän sinne Messilän mökkiin ottaa omat nukkumavehkeet mukaan???

T.jouko

joukok
Viestit: 604
Liittynyt: 25 Helmi 2011 18:27

Re: Enduro 2011

ViestiKirjoittaja joukok » 27 Touko 2011 19:00

No Jani olikin juuri pannut sähköpostina tiedon asiasta. Eli liinavaatteet löytyy kahdeksalle esiliina yhdelle.

T.jouko

joukok
Viestit: 604
Liittynyt: 25 Helmi 2011 18:27

Re: Enduro 2011

ViestiKirjoittaja joukok » 29 Touko 2011 18:33

Morot kaikille!

Nyt on palattu kauden ensimmäisistä enskakisoista. Kisat järjestettiin Messilässä Lahden kupeessa. Ratoja oli kolme ja ne olivat monipuolisia ja ennen kaikkea ihka mukavia ajella. Kaikki radat ajettiin kolmeen kertaan kellottuna. Kilometrejä kertyi noin 32 kisapäivän aikana. Lauantai oli tutustumispäivä , jolloin radat "nuotitettiin". Keli molempina päivinä erinomainen, vettä ei satanut ja lämpötilakin oli kohtuullinen. Tulokset löytyy EBA:n sivuilta http://www.mtb-enduro.net/tulokset/messila-2011/. Voitto tuli Jyväskylään. Hieno homma. Kettunen Juhani Ridgin JKL oli avauskisan voittaja. Jypsin ykkönen oli ensimmäistä kertaa Ville Laaksonen. Itse ajoin "täydellisen" mutta se ei pitkälle riittänyt. VelluTellu ja Jani K sutaisivat ohi aika reippaasti."Enskakuha" Antti B ajoi minua nopeammin mutta Vellulle sekään ei riittänyt. Onkohan setäset ryytymään päin vaiko muut kehittyneet vain tosi vahvasti??? Juttu jatkuu Alhovuoressa kolmen viikon kuluttua.


T.jouko

Jaquels
Viestit: 455
Liittynyt: 24 Helmi 2011 17:02
Paikkakunta: Jyväskylä

Messilän raportti

ViestiKirjoittaja Jaquels » 30 Touko 2011 15:43

Messilä MTB SM Enduro 28-29.5

Nyt on ensimmäinen kisa ajettu ja uutta odotellaan - siis viikonloppu meni kaikessaan todella mukavasti.

Lauantaina saavuttiin kisapaikalle puolen päivän aikaan ja siellähän oli jo täysi tohina päällä. Kuskit vaihtoivat ajokamoja päälle parkkipaikalla ja toiset ostivat autojen peräkonteista lisää suojavarusteita viikonloppua varten. Mieleeni tulikin, että pitääkö tässä itsekkin ruveta katselemaan koko vartalo haarniskaa viikonlopuksi vai soittaako jollekin Pelicansin pelaajalle, että lainaa lätkäkamoja viikonlopuksi. No mitään ei tullut ostettua eikä lainattua, matka jatkui kilpailutoimistoon hakemaan papereita ja samalla kuittaamaan mökki. Mökille vaihtamaan ajokamat ja sitten nuotittamaan pätkät, mutta sitten tajusin että hissillähän sitä pitääkin ylös mennä … siinä ensimmäinen haaste meikäläiselle. Katselin vähän aikaa miten hissiin kuuluu mennä ja sitten rohkenin lähteä kokeilemaan onneani. Puomi satulatolpan taakse ja suunta kohti ylämäkeä. Sitä hauskuutta kestikin sitten 200 metriä kunnes hissi puomi kyllästyi olemaan minun kanssa ja tiemme erkanivat. Uusi yritys ja sitten hissi veikin mäen päälle asti. Ajattelin liittyä ” setä miesten ” seuraan kun tiesin että heillä on rauhallinen ja leppoisa tahti. Päivän aikaan ajoimme pätkät 3:een kertaan lävitse( 3 ek:ta ) joten kaikki oli muistissa omalla kovalevyllä etenkin ek 2:n vinolasku metsässä. Se meinasi ottaa minusta voiton nimittäin kahdesti tuli otettua tuntumaa keväiseen maastoon. Toisella kerralla onnistuin ajamaan vasten mäntyä niin että pää sekä olkapää osui mäntyyn, ja turha väittää ettei sattunut. Illalla piti käydä vielä kävellen katsomassa tämä ek 2:n vinolasku paikka, että mistä siitä olisi kilpailussa fiksuin ajaa.
Sunnuntaina sitten reippaasti aamupalalle ja maha täyteen niin saa maksimaalisen hyödyn alamäkeen ajaessa. Ajokamat päälle ja Jypsin teltan pystytykseen, jos tulee sadetta niin ei tarvitse huoltaa pyöriä taivasalla. Onneksemme oli kuiva päivä niin pysyi ek:t hyvässä kunnossa,eikä tullut aloittelijalle lisää haaste kerrointa.

Ek 1
Oli kyllä mieluisin ajettava minulle näistä kolmesta. Kunnon loikotusta koko pätkä. Muutama paikka tuli liian hiljaa, muuten ok. Ek:n aika riitti sijalle 5

Ek 2
Alku reippaasti ja metsän ässä mutkista meni jokainen leveäksi. Sitten se ” kuumottava ” vino lasku, meinas tulla ” heikki ” housuun kun eturenkaan mäkeen pudotin. Pystyssä alas ja soitto jatkui. Maalissa ehjänä ja tosi hyvä fiilis kun voitin itseni siinä laskussa. Ek aika oli 14;sta ja pohjista jäin 33 sekuntia.

Ek 3
Pätkä alkoi vaudikkaalla osuudella jonka jälkeen mentiin laskettelurinteen ässä mutkiin. Niistä selvisin hyvin ja täys tykistys metsään joka jatkui maaliin asti. Ei virheitä ja taas sain olla tyytyväinen suoritukseeni. Ek aika oli 8:s

Ek 4 sama kuin Ek 1
Tämä menikin sitten ihan käteen. Nimittäin ek:lla 3 ajoin polkimen kiveen enkä huomannut sen vaurioituneen ennen ek:lle lähtöä. koetin saada kenkää kiinni polkimeen, ja onnistuinkin siinä 50m ennen maalia. Ek meni siis huonosti ja aikakin sen kertoi ollen 21:s
Koetin saada polkimen kuntoon huoltoautolla, mutta tuloksetta. Toinen puoli onneksi toimi joten matka jatkui.

Ek 5 sama kuin ek 2
Nyt ei vinolasku jännittänyt niin paljoa ja parannusta ensimmäiseen vetoon tuli 9 sekuntia joka oli 12:sta nopein.

Ek6 sama kuin ek 3
Liian kovalla attakilla rinteeseen ja ässä mutkat leveiksi. Jalkaa maahan ja silleen niin aika huononi ekasta vedosta 3 sekuntia. Sijoitus 10:s

Ek 7 sama kuin ek:t 1 & 4
Vedin sen mitä itsesuojeluvaisto antoi periksi ja aika parani ekaan vetoon sekunnin, vaikka tuntui siltä että nyt tultiin. Tämä riitti ek ajaksi sijalle 6

Ek 8 sama kuin ek:t 2 & 5
Hyvin käyntiin lähtenyt ek sai kolauksen loppupuolella kun päätin ajaa eri kohdasta kuin aikaisemmilla kerroilla niin nurinhan se meni eikä siinä kiireessä saanut enää oikeaa jalkaa rikkinäiseen polkimeen kiinni joten yhdellä jalalla maaliin polkien. Aika huononi edelliseen vetoon 4 sekuntia. Olin 14:sta nopein.

Ek 9 sama kuin ek:t 3 & 6
Lähdössä haasteltiin ukkojen että nyt on tilaisuus päästä loppukaudeksi kannustus joukkoihin kun kaatuu oikein huolella. Poljin alun täysillä ja rinteen ässät ajoin hitaasti, mutta varmasti. Loppuun taas se mitä uskalsin ja maalissa 6:ksi nopein.

Lopputuloksissa olin 11:sta ja maaliin meidän luokassa tuli 23. Jypsiläistä olin toiseksi viimeinen : )

Mukavaa oli ja tulipahan huomattua, että fyysistä kuntoa ei tänään juurikaan tarvittu. Hyvä jos hiki tuli.

Laajavuoreen on lähdettävä hissikortin ostoon, ja treenaamaan teknisten paikkojen sekä hyppyjen ajamista. Sieltä ne erot tällä hetkellä tulee.

Seuraavaksi poljetaan Karkkilan Alhovuoressa 18-19.6:tta.

-Jaquel´s -
- ota riski, ja rakastu rekkakuskiin -

bonzorno
Viestit: 347
Liittynyt: 24 Helmi 2011 10:07

Re: Enduro 2011

ViestiKirjoittaja bonzorno » 30 Touko 2011 18:21

alkaa vaasalaisten veri vapiseen!! :lol:

Käyttäjän 'Patrik' Avatar
Patrik Patrik on nyt linjoilla
Aktiivijäsen

Liittynyt: 06/2007
Paikkakunta: Vaasa
Viestit: 1.783
Lainaus:
Alkujaan tämän lähetti AK-87 Katso viesti
Mitäs porukka on mieltä muuten tiimipaidoista? Mikä porukka se nyt olikaan kisoissa, jolla oli ihan näppärät kisapaidat... Tollasiahan vois vaikkapa MTB Centrestä kysäistä? Tarroja ei selkeesti ollu riittävästi, kun kanssakilpailija joutui kysymään kisan aikana, että mistä päin olen. Hpmh.
Jaakko vois kysästä. Tais olla Jypsin porukka jolla oli TLD:n hienot paidat.
Jos sais räikeen väriset Malojat ja hoidettais seuran ja Centren logojen painamiset itte?
__________________
Finlandssvensk
Se joka vitsaa säästää saa kaatumataudin!


Palaa sivulle “Tapahtumat, kilpailut ja toiminta Keski-Suomen ulkopuolella”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija