Sivu 1/1

JYPS-spinning

Lähetetty: 04 Joulu 2012 22:49
Kirjoittaja PohjonenZen
Tiedä sitten onko nää yhteislenkkejä vai muita tapahtumia, mutta menkööt silti tälle osastolle.

Aiheeseen liittyvä keskustelu ja avautuminen tähän säikeeseen.

Re: JYPS-spinning

Lähetetty: 04 Joulu 2012 22:50
Kirjoittaja PohjonenZen
Jyps aloittaa seuralaisille suunnatut säännölliset spinning-tunnit!

Jyväskylän pyöräseura aloittaa vielä tämän vuoden puolella jäsenilleen suunnatut spinning-tunnit. Seura on tehnyt yhteistyösopimuksen asian tiimoilta Sats-kuntokeskuksen kanssa. Ensimmäiset tunnit järjestetään jo 11. ja 18. joulukuuta kello 20:00. Paikkana toimii Sats Jyväskylä, joka sijaitsee matkakeskuksen kolmannessa kerroksessa (Hannikaisenkatu 20). Sats tarjoaa loistavat puitteet seuran toimintaan keskeisen sijaintinsa ja pyörien määrän (45 kpl) puolesta.

Tunnit on suunnattu vain seuran jäsenille ja maksavat ainakin alkuun 5 euroa henkilöltä. Maksu suoritetaan käteisellä Spinning vastaavalle ennen tunnille menoa (varaathan mielellään tasarahan). Hintaan sisältyy ohjattu 55 minuutin spining sekä mahdollisuus punttisalin käyttöön tunnin jälkeen. Sats lainaa osallistujille lukot kaappeihin ja suihkun lisäksi tarjolla on sauna. Satsilta löytyy yhteensä 45 pyörää, joista löytyy lukkopolkimet ja varvaskoukut. Sitova ilmoittautuminen alkaa myöhemmin ilmoitettavan sivun kautta. Lisätietoja ja viimeisimmän aikataulun löydät seuran nettisivulta osoitteesta http://www.jyps.info/tapahtumat-ja-toiminta/spinning .

Seuran järjestämien spinning-tuntien on tarkoitus jatkua Tammikuun alussa tiistaisin kaksi tai neljä kertaa kuukaudessa. Järjestettävien tuntien määrä riippuu seuralaisten kiinnostuksesta, joten nyt jokainen hikoilemaan mukavassa seurassa! Järjestettävien tuntien tyylit vaihtelevat kevyemmästä pyörittelystä rapsakkaaseen intervalli rääkkiin, joten tylsistymistä tuntien samankaltaisuuteen ei pitäisi syntyä. Tunteja on tarkoitus ajaa Huhtikuun lopulle saakka. Kevään aikataulu ilmoitetaan myöhemmin sen varmistuessa.

Seura ottaa samaisessa yhteydessä käyttöönsä paljon suosiota saavuttaneen nimenhuuto –palvelun (http://jyps.nimenhuuto.com/). Kyseisen palvelun kautta voit ilmoittautua spinning-tunneille sekä muuhun Jypsin toimintaan. Rekisteröityminen palveluun on enemmän kuin suotavaa ja se helpottaa tapahtumien järjestäjien taakkaa. Rekisteröidy jo siis tänään nimenhuuto.comissa!

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Tekisikö mieli kysyä jotain? Keksitkö heti jonkin huikean parannusidean seuran spinningiin liittyen? Ongelmia nimenhuuto.com –palvelun kanssa? Kaikki palaute ja kysymykset otetaan ilolla vastaan. Asian tiimoilta voi lähestyä seuran spininng vastaavaa:
Mikko Pohjonen
mikko.pohjonen [at] atea.fi
040-5673884 (yhteydenotot mieluummin sähköpostilla)

PS. Nyt eivät edes Suomen pyöräilijäystävälliset talvikelit kelpaa tekosyyksi olla lähtemättä pyöräilemään!

Re: JYPS-spinning

Lähetetty: 05 Joulu 2012 06:56
Kirjoittaja jani
...ja lukkopolkimet on Shimanon maasto-spd:t muistaakseni.

Re: JYPS-spinning

Lähetetty: 14 Joulu 2012 11:27
Kirjoittaja Purkka
JYPS Spinning tiistaina SATS:lla 18.12.2012 klo 19:00.

Huomaa muuttunut ajankohta!

Hinta JYPS jäseneltä 5 euroa, muilta 10 euroa. Varaa mukaasi tasaraha. Spinning tunti maksetaan Matti Purojärvelle ennen tunnin alkua.
Huom! KULTTURI- TAI LIIKUNTASETELIT EIVÄT KÄY MAKSUKSI!!!
Tärkeää! Ole ajoissa paikalla eli viimeistään klo 18:45!!

Sitova ilmoittautuminen:

Lisätietoja:


Terveisin

Spinning vastaava

Re: JYPS-spinning

Lähetetty: 14 Joulu 2012 11:29
Kirjoittaja PohjonenZen
Ensi tiistain 18.12. spinning aikaistuu tunnilla ja näin ollen alkaa 19:00. Niin ja kulttuuri yms seteleitä on turha tulla tarjoomaan, ne EI käy. Maksu suoritetaan seuralle eikä Satsille, joten vain käteinen kelpaa.

Edittiä: Matti olikoin näemmä nopeempi. Mutta kertaushan on aina opintojen äiti jne ;)

Re: JYPS-spinning

Lähetetty: 02 Tammi 2013 19:47
Kirjoittaja PohjonenZen
Laitetaas varmuudeks tännekkin, vaikkei ole liiemmin keskustelua herättänyt. Spinning jatkuu taas, mutta uusi aika on torstaisin 18:00. Vastaavasti Talven PK-lenkit siirtyy tiistaille. Tällä järjestelyllä pystytään pitämään noi spinning tunnit inhimillisempään aikaan. Ja joulun jälkeiseen läskinpolttoon voipi ilmottautua täällä:

http://jyps.nimenhuuto.com/events/3711439

Spinning Marathon 17.3.2013 klo 13

Lähetetty: 13 Maalis 2013 06:30
Kirjoittaja Purkka
Muuramen Kuntoriihessä Spinning Marathon sunnuntaina 17.3.2013 klo 13.

Kolmetuntinen sisäpyöräily sopii kaikille. Hinta 15 € JYPS jäseniltä.

Muutama paikka vapaana. Ennakkoilmoittautuminen pakollista!