Sivu 1/1

Kesäreittejä MTB

Lähetetty: 04 Kesä 2012 09:38
Kirjoittaja Jaquels
Jos jotakuta kiinnostaa luonnon tilassa olevat polut / alamäki baanat niin sanaa ja jälkiä tänne !

Kinkomaan päältä lähtevä alamäki polku joka menee pitkälti kalliolla. http://connect.garmin.com/activity/185285020

ja heti tien toiselta puolelta loistavaa enska polkua: http://connect.garmin.com/activity/185285031

Jkl-Tikkakoski Luonetjärven kierto: http://www.sports-tracker.com/#/workout ... 0uu287vg8u

Muuratsalon lenkki: http://www.sports-tracker.com/#/workout ... pmb80jj0e8

Re: Kesäreittejä MTB

Lähetetty: 14 Kesä 2012 14:11
Kirjoittaja tvhakala
Minulla on aloittelevana maastopyöräilijänä ylipäätään tämä reittivaliokima vähän suppea. Sattuisiko kenelläkään olemaan kartalle piirrettynä hyviä xc-tyyppisiä lenkkejä? Ja ihan luksusta ois, jos noissa reiteissä olisi vielä jonkinlainen luokitus vaikeustason mukaan. Teknisistä laitteista en ihan hirmusti tykkää, eli ihan rehellinen paperikartta olis miusta kivoin. Lainaisin mokomaa muutamaksi päiväksi ja piirtäisin reitit omaan karttaani.

Re: Kesäreittejä MTB

Lähetetty: 03 Heinä 2012 14:54
Kirjoittaja nordbundet
Lyhyt ja kaupunkia lähellä. Jyskänvuoren ja Haapaniemen välissä . Märällä taitaa pohjoisin rantaosuus olla luokitukseltaan extreme. Nyt oli kuivaa ja kuusi jalkakosketusta pohjoisnurkan jääkautiselta kalliolta tulisijalle. Tuon kun tässä saan menemään ilman näitä jalan maahan laittoja niin alan olla tyytyväinen ajooni. :D

Rynkytys jäykkäperällä tuolla oli itse asiassa sitä lajia reilua, että kiinanpojan lukkorengas takapakalle petti ajon aikana. Ihmettelin vaan, että mikä siellä niin rämisee ja rikkonaiselta kuulostaa -> pakka auki. Kuva Eipä ole ennen tuollaistakaan käynyt, lukkorenkaat tosin on olleet lähes aina Ultegraa.

Aika magea löytö tuo polku. Onko tässä kaupunkialueella muita vastaavia jotka itseltäni olisi jäänyt paitsioon?

Re: Kesäreittejä MTB

Lähetetty: 23 Tammi 2014 10:17
Kirjoittaja joukok
Polkuja jotka ovat samantyyppisiä kuin mainitsemasi Haapasaaren luontopolku löytynee ainaakin Köhniöltä ja miksipä ei tuo Tampereen tien varressa oleva kokovartalojumppapolku.

T.jouko

Re: Kesäreittejä MTB

Lähetetty: 04 Helmi 2014 11:17
Kirjoittaja nordbundet
Pienellä viiveellä näyt vastanneen, mutta ei kai siinä, parempi myöhään. Enhän minäkään tätä foorumia juur lue, että sen puoleen.

Köhniönjärvi on tosiaan kierretty jo moneen kertaan, ihan katufiksilläkin. Parhaat kivikot mitkä oon löytänyt on ehkä se Nenäinniemen rantapolku, johon joku joskus on jotain pientä kiven ylitystä rakennellutkin ja sitten Jyskänvuoren kupeessa siltä pieneltä rantakalliolta tönön suuntaan on myös ihan ok pätkä, selvästi helpompi kyllä kuin tuo Nenukki.

Re: Kesäreittejä MTB

Lähetetty: 25 Elo 2014 07:12
Kirjoittaja altonsuny
Ei ehkä se oikea ketju mut tuntuu aktiivisin olevan niin sattuuko kenelläkään lojumaan pahvilootaa kiekoille? Semmoinen vielä mihin sujahtais 29" lettu. Ja vielä semmoinen mistä raaskii luopua. Mittään en maksa, mutta pois voin hakkee!

Re: Kesäreittejä MTB

Lähetetty: 28 Elo 2014 12:08
Kirjoittaja ErnoNykanen
Millä logiikalla tää oli se aktiivisin ketju? :D

Mut käy kysäsee ridestä tai kona storesta!

Re: Kesäreittejä MTB

Lähetetty: 19 Loka 2014 09:58
Kirjoittaja Jaquels
Tulipa mieleen kun käytiin männä viikolla Jämsän seudun polkuja katsastamassa niin kuka tykkää ajella enduro moottoripyörä polkua ylös ja alas niin suosittelen Jämsän Haapajoen kulmaa varsinkin enduro kuskeille. On kyllä todella huippua luonnon mukaista polkua ristiin rastiin. Pystyy polkemaan eli ei ole metrin spooria. On droppeja, pumppausta, jyrkänteitä, pitkiä alamäkiä höystettyinä bermeillä, kivi portaita, ajettavia ylämäkiä jne jne.