Kesäkauden avajaiset lauantaina 8.6.2013

Tilaisuudet, illanvietot, saunaillat, kokoukset jne
Purkka
Viestit: 546
Liittynyt: 24 Helmi 2011 09:42
Paikkakunta: JYSKÄ

Kesäkauden avajaiset lauantaina 8.6.2013

ViestiKirjoittaja Purkka » 31 Touko 2013 15:25

Kesäkauden avajaiset ja uusien jäsenten ilta pidetään seuran mökillä Vihtavuoressa lauantaina 8.6.2013 klo 16–n. 24.

Tarkoitus on viettää mukavaa alkukesän iltaa yhdessä touhuten, ollen ja kesästä nauttien. Ohjelmassa on vapaamuotoisesti grillausta, ruokailemista, lettujen paistamista, saunomista, uimista, pelailua, soutelua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seura tarjoaa jonkun verran syömistä ja juomista, mutta mukaan kannattaa ottaa omiakin eväitä nyyttärityyliin.

Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -paidat, seuravaatteet sekä tilatut Ortlieb-tuotteet ovat tilaisuudessa myynnissä ja jaossa. Voit myös liittyä kesäkauden avajaisissa seuraan!

Kuvia viime vuoden tapahtumasta:

https://picasaweb.google.com/jypsry/Kes ... Ilta962012

MENO

Voit tulla mukaan joko pyörällä tai autolla. Mökille lähdetään pyörillä yhdessä Aren aukiolta Kolmikulman edestä klo 12. Voit ajaa mökille maasto-, maantie- tai retkiryhmässä. Maastoporukka ajaa maastokurssin osana ajoporukasta riippuen noin 4 tuntia ja 30–50 km, retkiryhmä noin 4 tuntia ja 60 km sekä maantieryhmä 4 tuntia ja 90 km (maantieryhmän toteutuminen varmistuu myöhemmin osallistujamäärän ja ohjaajatilanteen mukaan). Retket ovat ohjattuja, ja vauhti pidetään sopivana. Retkiryhmään voit osallistua millä tahansa kunnolla ja pyörällä! Ylimääräiset tavarat kuljetaan mökille autoilla. Voit myös halutessasi hypätä itse Arelta autokyytiin.

Luonnollisesti mökille voi tulla omalla kyydillään mihin aikaan haluaa.

PALUU

Mökiltä palataan kaupunkiin illan päätteeksi, myös aikaisempi paluu voidaan järjestää. Pyörän saa halutessaan kuljetettua takaisin kaupunkiin autokyydillä. Muutama voi halutessaan jopa yöpyä mökillä.

MITÄ MUKAAN?

Mökille kannattaa ottaa nyyttärieväiden lisäksi ainakin vaihtovaatteet, saunomisvälineet, uikkarit ja runsaasti rentoa kesämieltä!

ILMOITTAUTUMINEN JA KYYTIEN TARJOAMINEN

Ilmoittaudu mukaan (kuljetusten varaamisen vuoksi) joko Hannu Räbinälle tai tällä tapahtumasivulla. Kerro ilmoittautuessasi, miten ja mahdollisesti missä ryhmässä aiot saapua paikalle. Ilmoitathan myös, jos sinulla on käytössäsi auto siirtymäkuljetusten järjestämiseen! Jos et ennätä ilmoittautua, niin luonnollisesti paikalle voi saapua muutenkin!

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita! Tule sinäkin mukaan!

Johtokunta
Matti Purojärvi | nol viis nol - 410 8473 | Trek Superfly FS 9.9 SL

Purkka
Viestit: 546
Liittynyt: 24 Helmi 2011 09:42
Paikkakunta: JYSKÄ

Re: Kesäkauden avajaiset lauantaina 8.6.2013

ViestiKirjoittaja Purkka » 31 Touko 2013 15:41

Maastopyöräilijöille tiedoksi: ajamme mökille perinteiseen tapaan myös pitemmän ja reipasvauhtisemman maastolenkin (n. 80 km / 6-7 tuntia). Pitkä lenkki starttaa Arelta klo 10:00 ja on tarkoitettu enemmän ajaneille ja teknisillä poluilla pärjääville maastopyöräilijöille. Reitti kulkee Arelta metsiä myöten Peurunkaan, kiipeää Multamäelle ja jatkuu edelleen seuran mökille.
Huom! Ei sovellu aloittelijoille vaan vaatii hyvää kuntoa ja maasto-ajotaitoa sekä maastopyörän.
Saunomisvälineesi ja nyyttärikamasi kuljetetaan Arelta autolla seuran mökille. Muista varata mukaan riittävästi juotavaa ja purtavaa - tällä lenkillä kuluu energiaa. Peurungassa omakustanteinen kahvitauko eli varaa myös rahaa mukaan.
Tervetuloa ajamaan!

Tälle reissulle voi ilmoittautua tänne:

Reittikartat löytyvät täältä:
Matti Purojärvi | nol viis nol - 410 8473 | Trek Superfly FS 9.9 SL


Palaa sivulle “Tilaisuudet, illanvietot, saunaillat, kokoukset jne”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija